Všechno

Messenger podzim 2020

Milí přátelé,

opět se jsme postiženi pandemií koronaviru a každá zpráva je pro nás velmi důležitá. 

V této době myslím zvláště na lidi, kteří jsou doma sami, jsou opuštěni, nikoho blízkého nemají, nebo mají svoje příbuzné daleko v cizině či jinde, neumí pracovat s elektronikou a nemají tak přístup k dobrým zprávám. A právě jim je určena tato zpráva, dobrá zpráva o Ježíši Kristu, dobrá zpráva o církvi, že na ně myslí a nezapomněla na ně, dobrá zpráva o tom, že jsou kolem nich lidé, kteří pro ně něco udělají a myslí na ně, dobrá zpráva o tom, že Ježíš přemohl každý strach a každou nemoc. 

Messenger, je člověk, který nosí poštu nebo balíčky. Takovým Messengerem se může stát každý z nás. Jak na to? 

Pokud máte ve svém okolí nějakého člověka (babičku, dědečka, souseda, sousedku, paní nebo pána z kostela…), o kterém víte, že by takovou zprávu uvítal (chodí pravidelně do kostela nebo kdysi chodil…), tak mu vytiskněte připravenou zprávu, evangelium na každý den s malým komentářem a modlitbou, a vhoďte mu ji do schránky. Můžete přiložit i vlastně psanou zprávu pro daného člověka, nebo jim zavolat na mobil. Kreativitě se meze nekladou. 

Každý z nás se tak může stát Ježíšovým Messengerem a tak dostát úkolu jeho učedníka: „Jděte do celého světa a hlásejte evangelium.“ (srov. Mk 16,15)

Aktuální týden: 

https://drive.google.com/drive/folders/1Gblu4CC_YcooAN6owFaoUhB2gJfHlyoy 

Zobrazeno 2569×

Komentáře

Lucie_Kašpar

Moc děkuji!!!! 🙏

xpatty

Není za co, já děkuji za zpětnou vazbu, že vidím, že to má smyl. Díky

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio