Všechno

Messenger VI. - 3. velikonoční týden

24. 4. 2020 20:55

Další velikonoční týden před námi a s ním i nový messenger. 

Dnes, když jsem sepisoval tohoto Messengera, se mi do toho vůbec nechtělo, nebavilo mě to a hlavně mi to nešlo. Pořád jsem nevěděl, jak udělat některé komentáře a začal jsem pochybovat jestli to má vůbec smysl. Do tohoto stavu přišla sms - Díky moc za ty návody na rozjímaní, jsou dobré a milé. Má odpověď k Hospodinu: "že to smysl má, bychom už věděli, teď by to chtělo, ale pohnout i s tím textem." A asi za půl hodinky nebylo co řešit. Inu, tak snad si to vede On sám. 

Messneger VI. zde:

https://drive.google.com/drive/folders/1UjK5KlkqnLlCTb3X0J6-MiELEzslFJLE

Přikládám ještě přímluvy, které jsme se modlily při jedné bohoslužbě zaměřené na ukončení pandemie koronaviru. Tyto přímluvy jsou zaměřené na skupiny lidí, které jsou koronavirem nejvíce zasaženy. Dají se použít jako celek nebo jenom třeba každý den jednu. 

Přímluvy zde: 

https://drive.google.com/drive/folders/1UjK5KlkqnLlCTb3X0J6-MiELEzslFJLE

 

 

Zobrazeno 2236×

Komentáře

Cinerka

Zdravím, mamka kdesi našla vašeho Messengera (hned toho prvního) a tak to od té doby tiskneme a donášíme starším lidem z naší farnosti, kteří jsou za to moc vděčni, takže bychom Vám chtěly také moc poděkovat! Děkujeme, jen tak dál! :) +

xpatty

Díky moc za zprávu.

xpatty

Že to smysl má tuším již od začátku a potvrdilo se mi to hned v neděli dopoledne, ale někdy je prostě potřeba další ujištění..:D

Lucie_Kašpar

I já Vám chci moc poděkovat za Vašeho Messengera, jsem z malé farnosti s mnoha staršími farníky a díky Vám, jsme stále v kontaktu. Díky!

xpatty

Diky, ze jste vzali dobrou zprávu vážně a roznasite ji ve sve farnosti.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio