Všechno

Valentýnský ples

23. 11. 2009 13:31
Rubrika: SKM Telč | Štítky: poděkování

Valentýnský ples SKM Telč 14. 2. 2009 v KD Sedlejov

“Zítra je Valentýn,  lásko, co budeme dělat? To je přece jasné ne? Půjdeme na ples SKM  a prožije Valentýna jinak než obvykle.”

Tuto větu si řeklo přes 350 lidí, kteří 14. února 2009 navštívili náš Valentýnský ples. Ples, který byl plný zábavy, skvělé muziky, chutného jídla a pití i dobrého tance. Kdo přišel, nezaváhal!
Trochu si zavzpomínáme, co jsme všechno zažili…
Sál nás uvítal jako vždy probarvený pestrými ubrusy s dekoracemi celého pódia, stolů, nechyběly balonky, u kuchyně reklamní plochy plné fotek z některých loňských akcí SKM (díky, Marťo, za dekoraci sálu).
Ples byl moderován Honzíkem, a to rovnou dvěma. Ano, na dataprojektoru jsem byl já a z vybral jsem si k sobě ze sálu osobu sobě rovnou, opět sebe J. Moderace sklidila velký úspěch (soudě dle reakce lidí, ne že jsem to moderoval já a hned dvakrát), ještě aby ne, vždyť jsme na tom intenzivně pracovali 3 dny. Natáčení, domlouvání prostor, příprava (kravín, chalupa, klášter v Nové Říši, květinářství v Dačicích), nekonečné převlékání a změny scén, nakonec neskutečná zima a sníh, no prostě tři hrozné dny mého života. Ostatní se jenom smáli, ale i za to jim patří poděkování (díky, Marku, Vašku, Zbyňo, za natáčení všech šotů).
Ani jsme si dlouho nezatančili a už byl na plátně Honzík Elvis a bylo jasné, že nás čeká předtančení. Bylo v rytmu zamilovaného hříšné tance s konečným vyvrcholením rokenrolu (díky, Vláďo a Zdenčo, za vedení předtančení).
Po předtančení jsme v přímém přenosu sledovali ČT a Otázky Václava Moravce. V nich pan Čunek za přispění několika desítek našich farníků vyřešil jednou provždy finanční krizi, a tak se všichni mohli s klidným srdcem pořádně rozšoupnout a zakoupit si lístky do tomboly (díky, Terko, Silvo, Káťo, za připravení tomboly). Do dalších let slibuji, že prodávat tombolu bude více lidí, aby se lístky dostaly opravdu ke všem.
V tento okamžik se ke mně dostaly “dobré” zprávy. V kuchyni už nejsou párky, guláše je jen pár porcí, docházejí chipsy, zbývají poslední litry bílého vína, po obložených talířích se jen zaprášilo (díky, Lenčo, Marťo). Doufám, že příští rok přizpůsobíme nabídku tak, abych se i já mohl kolem půlnoci trochu najíst. Další zprávy z výčepu – jedenáctky poslední sud, dvanáctka pění, kofola není, brča taky ne, černý jde docela dobře. Nestíháme. Nemáme půllitry. Pro příští rok se pokusíme trochu vylepšit i výčep (díky, Zdendo a Radime).
Už se nám blížila půlnoc a s ním i očekávané půlnoční překvapení. Ovšem tento ples byl opravdu výjimečný, a tak jsme měli připravené hned dvě půlnoční překvapení. Poprvé v historii plesu jsme se přes videomost spojili s Vatikánem a se Svatým Otcem Honzíkem XLII. Pak již přišlo na scénu to pravé, live překvapení. Přenesli jsme se do dávné Anglie, kde proti sobě válčí znepřátelené rody Montéků a Kapuletů (díky, Zbyňo, za vedení půlnočního překvapení). Pak už nám zbývaly jen dvě hodiny tance a odjezd domů (díky, Silvo, za zajištění svozu a odvozu).
Závěrem chci poděkovat Jendovi za rezervaci lístků a ještě jednou se omluvit všem za problémy, které vznikly při rezervaci. Byla to moje chyba, která se již nebude opakovat.
Děkuji všem, kteří se zúčastnili sobotní přípravy sálu a nedělního úklidu. Díky vám všem.
Děkuji i cz.urak prodaction za natočení a prezentování videoprojekce ([email protected])
V neposlední řadě děkuji Vám všem, kteří jste na náš ples přišli a bavili se. Věřím, že si i v další plesové sezóně náš ples zařadíte do svého harmonogramu.

Patty

Zobrazeno 1144×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio